Direct naar paginainhoud

Water-Polder-Weerwater geopend

Vandaag werd de tentoonstelling Water-Polder-Weerwater geopend door Ivonne de Nood (Programmadirecteur Almere Centrum) en Erin Jansen (waarnemend stadsarchivaris).

Opening Water-Polder-Weerwater op 30 juni 2022

Opening Water-Polder-Weerwater op 30 juni 2022 met vlnr Erin Jansen (waarnemend stadsarchivaris), Michel Langendijk (samensteller) en Ivonne de Nood (Programmadirecteur Almere Centrum)

Onder grote publieke belangstelling werd vanmiddag de nieuwe tentoonstelling Water-Polder-Weerwater geopend. Na een welkomstwoord van waarnemend stadsarchivaris Erin Jansen opende programmadirecteur Almere Centrum Ivonne de Nood de tentoonstelling met een speech over het verleden, heden en de toekomst van het Weerwater. 

De samensteller van de tentoonstelling Michel Langendijk bood na afloop het eerste exemplaar van de brochure Water-Polder-Weerwater aan Ivonne en Erin aan. De tentoonstelling is vanaf morgen te zien op woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 - 17.00u. 

Update: vanaf 1 december 2022 is Stadsarchief Almere en de tentoonstelling geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 12.00 - 16.00u