Direct naar paginainhoud

Opening Vormgevers van Almere #2

Burgemeester Hein van der Loo opende vandaag Vormgevers van Almere #2, een tentoonstelling waarin het stadsarchief met videoportretten en unieke archiefstukken onbekende geschiedenissen van Almere laat zien.

Burgemeester Hein van der Loo met alle vormgevers tijdens de opening van Vormgevers van Almere #2

De opening van de tentoonstelling Vormgevers van Almere #2 startte met een interactieve bijeenkomst in de grote zaal van de Nieuwe Bibliotheek. Samen met burgemeester Hein van der Loo en alle vormgevers – uit deze en voorgaande editie – introduceerden we het project en aantal van de bijzondere verhalen. Vervolgens verplaatsen wij ons naar het Stadsarchief Almere waar de tentoonstelling officieel door de burgemeester geopend werd.

Vormgevers van Almere is nog tot en met 14 september te zien. De videoportretten uit deze en de vorige editie zijn online te bekijken. 

Credits
Vormgevers van Almere is een initiatief van Stadsarchief Almere en wordt mede mogelijk gemaakt door de afdeling Cultuur en het Programma Almere Centrum van gemeente Almere. Met bijzondere dank aan de Nieuwe Bibliotheek voor het beschikbaar stellen van de filmzaal tijdens de opening.